Specijalan poklon dobrodošlice. Ostvari popust od 20% samo jednim klikom. Saznaj više!

O Nama - Online Logistic Academy

Online Logistic Academy je renomirana obrazovna institucija koja se ponosi svojom posvećenošću izvrsnosti i stručnosti u obuci budućih dispečara u kamionskoj industriji. Naša misija je da pružimo visokokvalitetnu obuku i edukaciju koja će omogućiti našim studentima da postanu lideri u ovom dinamičnom sektoru.

Bojan Vignjević - Vlasnik i Predavač

Naša akademija je osnovana pod rukovodstvom Bojana Vignjevića, izuzetno stručnog i inspirativnog lidera u kamionskoj industriji. Bojan je ličnost čija je priča o usponu od studenta do vlasnika multimilionske kompanije postala legendarna. On je osnivač i vlasnik kompanije koja je postala sinonim za uspeh u ovom sektoru.

Kao vlasnik i predavač našeg kursa “Uvod u Dispatch”, Bojan Vignjević deli svoje dragocene profesionalne i preduzetničke iskustva sa našim studentima. Njegova strast prema kamionskoj industriji, posvećenost obuci i duboko razumevanje industrije čine ga izvanrednim mentorom.

Naša Vizija

Naša vizija je da budemo vaša prvoklasna destinacija za obuku i usavršavanje u oblasti dispečarskog posla. Želimo da inspirišemo, obrazujemo i pripremimo naše studente za izazove i prilike koje dolaze sa radom u kamionskoj industriji.

IMG-1219-(1)-(1)

Šta Nudimo

Online Logistic Academy nudi kurs "Uvod u Dispatch" koji je dizajniran da vas pripremi za uspešnu karijeru u kamionskoj industriji Amerike.
IMG-1378-(1)

Zašto Izabrati Nas

Izbor Online Logistic Academy za vašu obuku znači da ćete biti deo inspirativnog i edukativnog okruženja koje će vas pripremiti za svet kamionske industrije. Naša posvećenost izvrsnosti, iskusni predavači i praktična obuka čine nas pravim izborom za vašu karijeru u dispečarskom poslu. Zahvaljujemo vam na interesovanju za Online Logistic Academy. Postanite deo naše zajednice i krenite na put ka uspehu u kamionskoj industriji.

Upoznajte naš tim

Bojan Vignjević
Osnivač i vlasnik
Vesna Nikolić
Edukator i menadžer recrutinga
sr_RSSerbian