Specijalan poklon dobrodošlice. Ostvari popust od 20% samo jednim klikom. Saznaj više!

HomeDispatchKurs “Uvod u Dispatch” – Postanite Dispečar u Kamionskoj Industriji

Kurs “Uvod u Dispatch” – Postanite Dispečar u Kamionskoj Industriji

about us new 1

Uvod u Kurs “Uvod u Dispatch” Dobrodošli na kurs “Uvod u Dispatch” – vaša ključna stepenica ka uspešnoj karijeri u kamionskoj industriji u Americi. Ovaj kurs, koji će vas voditi iskusni predavač Bojan Vignjevic, namenjen je svima koji žele da …

Uvod u Kurs “Uvod u Dispatch”

Dobrodošli na kurs “Uvod u Dispatch” – vaša ključna stepenica ka uspešnoj karijeri u kamionskoj industriji u Americi. Ovaj kurs, koji će vas voditi iskusni predavač Bojan Vignjevic, namenjen je svima koji žele da se posvete poslu dispečara i postanu stručnjaci u ovoj oblasti.

Osnovni pojmovi u Kamionskoj Industriji u Americi

Prva lekcija kursa “Uvod u Dispatch” započinje sa osnovnim pojmovima u kamionskoj industriji u Americi. Razumevanje terminologije i ključnih koncepta ovog posla je od suštinskog značaja kako biste postali uspešni dispečar.

Hronološki Redosled Rada Prilikom Dolaska u Kancelariju

Sledeća lekcija pruža detaljan pregled hronološkog redosleda rada koji vas očekuje svakog dana prilikom dolaska u kancelariju. Bojan Vignjevic će vas uputiti kako da organizujete svoje radno vreme efikasno i maksimalno iskoristite svaki trenutak.

Komunikacija u Truckingu

U trećoj lekciji, saznaćete ključne veštine komunikacije u svetu truckinga. Razumevanje kako da efikasno komunicirate sa vozačima, partnerima i kolegama je ključno za uspeh u dispečarskom poslu.

Postupak Bookovanja Tura

Lekcija o postupku bookovanja tura će vas upoznati sa procesom rezervacije vožnji i kako da obezbedite da sve protekne glatko i bez problema.

Track and Trace

U petoj lekciji, naučićete sve o praćenju i lociranju vozila u realnom vremenu. Ovo je esencijalna veština za dispečare kako biste osigurali sigurnu i efikasnu dostavu tereta.

Odjava

Zaključna lekcija kursa “Uvod u Dispatch” će vas naučiti kako da završite ture i obavite odjavu vozila na kraju radnog dana.

Kurs “Uvod u Dispatch” je idealan za one koji žele da se upuste u dinamičan svet kamionske industrije u Americi. Predavač Bojan Vignjevic, čiji put od studenta do vlasnika milionske kompanije služi kao inspiracija, će vas voditi kroz svaki korak na putu ka postizanju uspeha u dispečarskom poslu.

Pripremite se da postanete stručnjak u oblasti dispečara sa našim kursom, koji će vas pripremiti za izazove i prilike u kamionskoj industriji. Ne čekajte – upišite se sada i krenite ka ispunjenju svojih profesionalnih ambicija.

5,546.00 rsd
100% positive reviews 42 students 10 lessons Language: English 0 quiz Assessments: Yes Available on the app Unlimited access forever Skill level: Beginner

You might be intersted in

sr_RSSerbian